• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2023 by SUBARU Belgium & Luxemburg

 

2020 SUBARU XV e-BOXER

THE EXTRAORDINARY EXPLORER

racing-game.png
placeholder (1).png
file.png

DESIGN

TECHNOLOGIE

VEILIGHEID

DESIGN

 

EXTERIEUR

INTERIEUR

COMPACT. PRAKTISCH. MODERN.

 
1/3
1/10

Materiaal zetels

Exterieurkleuren

Accessoires

TECHNOLOGIE

HET HART VAN ELKE SUBARU

1

VEILIGHEID

1/1

1.   SUBARU BOXERMOTOR

 

Een boxermotor is een motorconfiguratie waarin de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de SUBARU BOXER motor omwille van de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen, waardoor duurzaamheid en betrouwbare prestaties in de Subaru-voertuigen worden gewaarborgd.

 

2

3

Het ringvormige verstevigingsframe maakt gebruik van stalen panelen met hoge treksterkte en heeft een efficiëntere energieabsorptie bij impacten vanuit alle richtingen.

1.  Ringvormige verstevigingsframe

VEILIGHEID IS EEN RECHT, GEEN OPTIE

2.  Bescherming passagierscompartiment

Door nu lager dan ooit te zitten dankzij het lage zwaartepunt van het SGP, zijn de motor en versnellingsbak zo ontworpen om bij een frontale aanrijding onder het inzittendencompartiment te schuiven.

3.   SRS Airbags

SRS airbags vooraan, SRS zijairbags voorin, SRS gordijnairbags en een SRS knie-airbag zitten standaard op de all-new Subaru XV om alle inzittenden een hoger beschermingsniveau te bieden ingeval van een aanrijding.

4.  Zicht in elke richting

Met de kijkhoek van bestuurders in het achterhoofd werden ontwerpverbeteringen doorgevoerd met als doel een betere zichtbaarheid te bieden zowel naar voor als naar achter.

5.   Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)

Sensoren rondom het voertuig waarschuwen u voor voertuigen in uw dode hoek zodat u veilig van rijstrook kan veranderen. Ook waarschuwt het u voor potentiële aanrijdingen wanneer u achteruit rijdt in een straat met kruisend verkeer.

6.   Risicovermijding

Mogelijk gemaakt door het SGP leveren het lage zwaartepunt, de verbeterde ophanging en de hogere robuustheid een voertuig dat direct reageert wanneer moet worden uitgeweken om risico’s op de weg te helpen verminderen.

7.   Veiligheidsgordels met tongslot

Bij een botsing beperkt het tongslot de gordelbewegingen in de schoot en vermindert het de impact ter hoogte van de onderborstkas waardoor het letselniveau verlaagd wordt.

8.   High Beam Assist (HBA)

High Beam Assist verhoogt de zichtbaarheid en de veiligheid ‘s nachts door automatisch de grootlichten in en uit te schakelen afhankelijk van de rij-omstandigheden.

9.   Vehicle Dynamics Control System

Wanneer het voertuig de stabiliteitslimieten nadert, worden de AWDkoppelverdeling, het motorvermogen en de remmen op elk wiel aangepast om het voertuig op koers te houden. En met Active Torque Vectoring... Meer weten...

10.   Whiplash-verzachtende voorzetels

Dankzij een comfortverhogend ontwerp en door de bestuurder het gevoel te geven beter in de zetel te zitten om meer controle te hebben, helpen deze zetels ook de mogelijkheid op whiplash als gevolg... Meer weten...

1.  Adaptive Cruise Control (EYESIGHT)

EyeSight*1 handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise control dat doet. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt de Adaptive Cruise Control... Meer weten...

2.  Active Lane Keep Assist (EYESIGHT)

Tijdens het rijden op snelwegen en vergelijkbare (auto) wegen, kan Lane Keep Assist de wegmarkeringen in het oog houden via een stereocamera en detecteren wanneer het voertuig zijn rijstrook begint te verlaten. Meer weten...

3.  Pre-collision Braking System

Het Pre-collision Braking System kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. Meer weten...

 

| SUBARU XV

vanaf €31,495

 
 

PROBEER HEM UIT

EN ERVAAR DE WERELD VAN SUBARU